HOTO QWLSD003 σετ μύτες ποιότητας για κατσαβίδια
Κάντε κλικ για μεγέθυνση |
|
HOTO QWLSD003 σετ μύτες ποιότητας για κατσαβίδια
Σετ μύτες HOTO QWLSD003
Ψάχνετε για ένα σετ ευέλικτων κομματιών που θα σας βοηθήσουν με τις καθημερινές σας επισκευές ή DIY; Το σετ μύτης κατσαβιδιών HOTO θα είναι τέλειο για εσάς! Αυτά τα κομμάτια θα είναι χρήσιμα για τη συναρμολόγηση επίπλων, την επισκευή ποδηλάτου ή παιδικών παιχνιδιών, αλλά όχι μόνο! Επιπλέον, έχουν κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας, επομένως είναι αντοχής και ανθεκτικά στη σκουριά.
Δημοφιλές σετ
Οι μύτες κατσαβιδιού HOTO θα είναι η τέλεια προσθήκη στη θήκη εργαλείων σας. Στο σετ θα βρείτε 10 από τα πιο δημοφιλή bits σε μέγεθος 50mm. Τα μακρύτερα κομμάτια είναι κατάλληλα για στενές υποδοχές, βαθιές οπές και είναι ιδανικά για καταστάσεις όπου τα τυπικά (25 mm) μύτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επιπλέον, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τη συναρμολόγηση επίπλων, την επισκευή του ποδηλάτου σας ή άλλων οικιακών συσκευών.
Εξαιρετική ποιότητα
Τα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί με τη μέγιστη προσοχή. Στην κατασκευή τους έχει χρησιμοποιηθεί χάλυβας S2 εξαιρετικής ποιότητας και, επιπλέον, παρουσιάζουν σκληρότητα 60 HRC. Αυτό τα καθιστά στιβαρά, ανθεκτικά στη φθορά και τη σκουριά και δύσκολα στο σπάσιμο.
Εύκολη αποθήκευση
Μην ανησυχείτε μήπως χάσετε τα κομμάτια σας. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια στην ειδική βάση σιλικόνης . Είναι μαλακή, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε εύκολα το κομμάτι που χρειάζεστε. Επιπλέον, είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον.
Άνετο στη χρήση
Οι μύτες κατσαβιδιού HOTO έχουν μαγνητιστεί για να αυξήσουν περαιτέρω την άνεσή σας. Ως αποτέλεσμα, προσελκύουν και κρατούν γερά τις βίδες και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας με ευκολία. Επιπλέον, θα είναι επίσης εύκολο να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν.
Producer | HOTO |
---|---|
Model | QWLSD003 |
Bit material | S2 steel |
Weight | 112 g |
Dimensions | 6.3 × 50 mm |
Bit types | Flat SL5, Phillips PH1 / PH2, Allen H3 / H4 / H5, Torx T25, Pozidriv PZ2, Tri-point TW1, triangular 2.3 |